Gebrs Fuite aanwezig op Dutch Pork Expo 2019

Dutch Pork Expo 2019 is een nieuw vakevent dat haar oorsprong vindt in de voormalige Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Hardenberg en Venray. Gebrs. Fuite is aanwezig tijdens de 1e editie van dit vakevent.

Vraag hier uw kaarten aan

Wanneer: dinsdag 16 en woensdag 17 april 2019
Waar: Evenementenhal Venray

  • Ontmoet branchegenoten en (nieuwe) zakenpartners: wordt bijgepraat over actuele thema’s en keer naar huis met handvatten die u direct kunt toepassen in uw bedrijf.
  • Bezoek het openingscongres over risicomanagement. Of doe direct toepasbare kennis op in één van de kennistheaters op de beurs.
  • Kom proeven en laat u verbazen welke heerlijke gerechten er met varken gemaakt kunnen worden. Bekende TV kok Ramon Brugman zal samen met gerenommeerde slagers u kleine gerechten laten proeven met ingrediënten vanuit de sector.
  • Thematische routes op het gebied van ‘Innovatie’, ‘Verduurzaming’ en ‘Risicomanagement’: neem deel aan één van de rondleidingen langs de exposanten aan de specifieke route.
  • Tips, adviezen, inspiratie en nieuwe ideeën zijn te vinden op het Werkplein en het Marktplein. Vind antwoorden op vragen over de arbeidsmarkt, vacatures, sollicitaties en leer hoe u uw producten in de markt kunt zetten.