Benut jeugdgroei optimaal met Prominend Lam Extra

De Prominend Lam Extra kan ingezet worden bij een moederloze opfok van schapenlammeren. Deze melkpoeder is afgestemd op de behoefte van het jonge schapen lam. De melkpoeder bevat hoogwaardige ingrediënten. Het eiwit bijvoorbeeld is volledig op zuivelbasis. Op deze manier benutten we de jeugdgroei optimaal.

Rustige vertering door hoog aandeel magere melk

Moedermelk zorgt voor stremming in de pens. Met magere melk wordt het natuurlijke proces zoveel mogelijk na gebootst. Onze Prominend Lam Extra bevat zelfs 50% magere melk. De magere melk zorgt ervoor dat de melk in de lebmaag van het lammetje stremt. Door het stremmingsproces in de lebmaag komt de melk heel geleidelijk in de dunne darm terecht.  Dit resulteert in een rustige vertering en daarmee een hogere (jeugd)groei.

 

Prominend Lam Extra kan zowel beperkt als onbeperkt verstrekt worden


De Prominend Lam Extra kan verstrekt worden met een fles, speenemmer en lammerbar, maar kan ook worden ingezet op de drinkautomaat. Daarmee is de melkpoeder geschikt voor beperkt en onbeperkt voeren. Bij beperkt voeren hanteren we de vuistregel om maximaal 20% van het lichaamsgewicht per dag te geven. Geef een lam van 5 kilo dus maximaal 1 liter, verdeel dit over porties van 160 tot max 200 ml per keer.

Benieuwd naar onze melkpoeder of een van onze andere producten?
Vraag het informatiepakket aan, of plan een afspraak met een van onze adviseurs.

  Ja, ik ontvang graag het startpakket

  Het pakket bevat:
  O.a. een emmer, informatieve folders, melkthermometer en een proefzakje muesli.

  * = verplicht veld

  Door het invullen van bovenstaande gegevens ga ik akkoord met de actievoorwaarden.

  ×

  Hallo!

  Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

  × Hoe kan ik je helpen?