Gedrevenheid zit in onze genen

Inmiddels is het alweer 2,5 jaar geleden dat Klaas Bergsma ons varkensteam kwam versterken. De hoogste tijd dus om hem te vragen naar zijn ervaringen tot dusver.

 

Mijn naam is Klaas Bergsma. Ik ben 55 jaar en woon met mijn (pleeg)gezin in IJsselmuiden, inderdaad, onder de rook van Genemuiden. Sinds het afronden van mijn opleiding aan de Agrarische Hogeschool in Dronten ben ik (al) werkzaam in de mengvoerindustrie, waarvan bijna 14 jaar bij Denkavit als jonge dierenspecialist, vooral in de varkenshouderij. Ik wil(de) graag weer het totaalpakket kunnen verkopen én ook privé past het beter voor wat betreft de afstand. Mede daarom ben ik al weer ruim 2 ½ jaar werkzaam voor de Gebroeders Fuite.

 

Gedrevenheid zit in onze genen

Als één van mijn zoons die op IJVV zitten, de plaatselijke voetbalvereniging in IJsselmuiden, moet voetballen tegen Genemuiden, geeft dat altijd een extra dimensie, zo’n streekderby. Die moét je winnen. De inzet en passie van de “Geallemuud’ners” is spreekwoordelijk, die gaan elke wedstrijd er vol tegenaan, die geven zich nooit gewonnen. Die mentaliteit vind je ook terug bij de (medewerkers van de) Gebroeders Fuite. “Wil je het vandaag nog, of kan het tot morgen wachten”? Die vraag is mij al verschillende keren gesteld door een collega op kantoor, of door de altijd bereidwillige planner Arend Fuite, inderdaad, (ook) een familielid.

 

Een echt en hecht familiebedrijf

Gebrs. Fuite is een écht familiebedrijf. Op veel posities en in veel functies tref je de markante gelaatstrekken van een Fuite-telg aan. Zelfs de tweede generatie (inmiddels bijna 84 jaar!) is nog dagelijks bij het bedrijf te vinden. Hoezo betrokkenheid, passie en inzet?! Trots en dankbaarheid. Bij de directeuren, beiden heten Koop, is het de zoete inval. Heb je een vraag of een uitdaging, dan kun je altijd bij ze binnenvallen, zonder ingewikkelde procedures of aanvragen. Dat geldt ook voor een ander soort “invallen”: alle ideeën zijn welkom. Het bruist in Genemuiden van de plannen, innovaties en ontwikkelingen. Als buitendienst kun je daar dankbaar gebruik van maken; kom je met een idee, dan wordt daar serieus naar gekeken en wordt er snel gezamenlijk besloten wat ermee gedaan wordt, no-nonsense.

 

Uitgebreid assortiment met innovatieve voeders

Voor alle diersoorten is er een uitgebreide keuze uit producten, en wat er (nog) niet is, kan gemaakt worden. Voor de varkenshouderij zijn er melkvervangers, zowel droog al vloeibaar, prestarters, speen-en opfokvoeders verrijkt met Ferm, zeugenvoeders om Topscores mee te halen, uitgebreid vleesvarkensassortiment, een groot aantal serviceproducten (bv. Topheat)………………….hoe lang moet ik nog doorgaan?

Kortom: een prachtig bedrijf met een heel mooi team, om samen met onze klanten (of partners, zoals de directie ze noemt), maximaal te scoren.

Klaas Bergsma

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?