Hoogwaardig biggen assortiment

Direct na de geboorte is het van levensbelang dat de biggen zo snel mogelijk gaan drinken. Zo stimuleert u de opbouw van de weerstand, voorkomt u verhongeren en beschermt u uw biggen tegen uitdroging. In ons assortiment vindt u diverse producten om uw biggen de beste start te geven. 

Unieke vloeibare biggenmelk: Pigger Milk

Bij grote tomen is het onvermijdelijk dat er melk bijgevoerd wordt. Fuite verkoopt een unieke, kant-en-klare vloeibare melk. Voor meer info klik hier.

Smakelijke melkproducten

Naast onze Pigger milk leveren wij ook poederproducten, zoals Pigger Power, Pigger Primo Extra en Pigger Primo plasma. Meer informatie vindt u hier.

Aanvullende supplementen

Pigger Dieet:

Mocht er onverhoopt diarree voorkomen bij uw zogende biggen dan kunt u Pigger Dieet toevoegen aan de melk die u bijvoert. U kunt dan ‘gewoon’ door blijven voeren. Bij lichte verteringstoornissen kan Pigger Dieet door de melk gemengd worden. Het beschermt de darmwand door middel van natuurlijke pectinen. Daarnaast bindt Pigger Dieet het vocht en voorziet het uw big van extra energie. Pigger Dieet is het best oplosbaar in warm water.

Pigger Electrolyte:

Biggen drinken op de dag van het spenen ongeveer 1 liter melk bij hun moeder. Dat is, naast 200 gram drogestof, 800 ml (!) water. Na het spenen, verplaatsen of transporteren zullen uw biggen u dankbaar zijn dat u ze de eerste dagen verwelkomt met kommen water met daarin Pigger Electrolyte.Dit zorgt voor een hogere wateropname en inname van zouten en suikers. Zo wordt uitdroging en diarree voorkomen bij zowel zogende als gespeende biggen.

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?