Meer varken met minder voer

Als Fuite vinden we lange termijn relaties erg belangrijk. We ervaren al geruime tijd dat klanten hierdoor onder aan de streep het hoogste rendement behalen. Dit resulteert erin dat we willen en kunnen investeren in kwalitatieve producten. Onlangs hebben we een aantal zaken samengevoegd in een vernieuwd vleesvarkens assortiment waarvan we u graag op de hoogte stellen.

Vleesvarkens geen ‘ondergeschoven kindje’

Met regelmaat komen in de sector uitspraken voorbij als: ‘dat maakt voor de vleesvarkens niks uit’, ‘voor de vleesvarkens kan dat wel’ en ‘als ze een keer vaker happen hebben ze het ook wel binnen’. Zo kijkt Fuite niet naar vleesvarkensvoeding. In plaats daarvan kiest Fuite ervoor om alle granen in alle vleesvarkensvoeders te schonen. Daarnaast wordt FERM toegevoegd. Dit is vloeibare pro-biotica. Dit wordt geproduceerd in onze Liprovit fabriek. De toevoeging met FERM zorgt ervoor dat varkens elke dag een hoog aandeel melkzuurbacteriën binnen krijgen. Dit bevordert de darmgezondheid en vertering. Bovendien maken we gebruik van graanvlokken van eigen makelij welke licht verteerbaar zijn en de smaak van onze voeders bevorderen.

Monitoring voeropname

In de praktijk beïnvloeden meerdere zaken de voeropname dag. Deze dagelijkse nutriënt opname is erg belangrijk voor (de voorspelbaarheid van) het eindresultaat. Door monitoring van voeropname kunnen we dit kort volgen en indien nodig bijsturen in voersoort, schakelmoment en curve.

Onze vleesvarkens specialisten praten u graag bij over ons vleesvarkens concept.

 

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?