Mijn Fuite verder geoptimaliseerd

Uw eigen gegevens online inzien? Het is mogelijk in mijn fuite. 

Mijn Fuite beschikbaar voor onze klanten

Het is inmiddels alweer enkele jaren mogelijk om bepaalde zaken online te regelen en uw gegevens digitaal in te zien. Onze insteek hierbij is om informatie nog eenvoudiger en overzichtelijker met u te delen.

Nieuw functionaliteiten in mijn fuite

We zijn steeds bezig om mijn fuite te verbeteren. Ook luisteren we naar wat gebruikers zeggen en horen we graag suggesties hoe ‘mijn fuite’ nog verder verbeterd kan worden. Sinds kort zijn er nieuwe functies beschikbaar in mijn fuite.

 • Het is nu mogelijk om zelf te kiezen hoe de artikelen in uw bestelpatroon worden gesorteerd. Op artikelnummer, artikelnaam of silo nummer.
 • Ook is nu inzichtelijk welke facturen u al eerder heeft gedownload. U kunt zo weer verder waar u de vorige keer gebleven was.

Klinkt handig maar ik heb nog geen mijn fuite. Wat nu?

U wilt graag online bestellingen doorgeven of uw gegevens digitaal inzien? Vraag hier meteen een login aan.

  * geeft een verplicht veld aan

  ×

  Hallo!

  Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

  × Hoe kan ik je helpen?