Prachtige resultaten op HHH show

Onlangs vond de Holland Holstein-show weer plaats. Er kwam veel publiek naar Leeuwarden. De HHH is het enige evenement waar op nationaal niveau gestreden wordt om de beste bedrijfscollectie. Dit is een uniek keuringsonderdeel. Diverse Fuite klanten behaalden een overwinning.

In de categorie middenklassekeuringen voor rood- en zwartbont waren net als bij de vaarzen ook drie rubrieken zwart- en twee rubrieken roodbont. Heerenbrink Angelina van ALH Genetics en maatschap Steegink uit Okkenbroek (Ov.) ging er met de winst vandoor.

Winnende bedrijfscollectie

Bij de bedrijfscollecties was de winst zowel bij zwartbont als roodbont voor een klant van Fuite. In de categorie zwartbont werd de groep van maatschap Steegink uit Okkenbroek als beste beoordeeld. Bij roodbont ging de overwinning naar familie Pinkert uit Markelo (Ov.).

Tot slot werden de oudere koeien gekeurd en aansluitend werd nog een ’productieklasse’ getoond met koeien die minimaal 75.000 kilo melk hebben gerealiseerd. In de categorie zwartbont was de winst voor Zwaantje 103. Deze vijfdekalfskoe is van de familie Van der Ploeg uit Wergea (Fr.).

Aan het einde van de show worden ook de algemeen kampioenes aangewezen. De winst in de categorie zwartbont was wederom voor Angelina van Steegink.

Van harte gefeliciteerd met deze overwinningen!

 

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?