R&D bestaat bij Fuite uit ‘regelen en doen’

Sinds 2013 is Wouter Janssen werkzaam in een nutritionele functie in de varkenshouderij en sinds 1 januari actief bij Gebrs. Fuite. “Al vanaf het moment dat ik het bedrijf leerde kennen voelt het goed bij Gebrs. Fuite. Voor mijn kennismakingsgesprek las ik op de site over langetermijn relaties met klanten en klanten die partners zijn. Dit is wat me direct aansprak” vertelt Wouter.

Organisatie met korte lijnen en grote betrokkenheid

Fuite is een bijzonder familiebedrijf en dat ervaar je het beste als je in Genemuiden bent. De lijnen zijn kort en de dagelijkse operatie verloopt soepel. Je merkt bij alle collega’s een zeer grote betrokkenheid en passie om samen de beste te zijn! Verder krijgen mensen echt hun verantwoording en pakken deze ook, iets wat motiverend werkt.

 

De kunst van het weglaten

Typerend voor Fuite is hoe er met weinig mensen veel werk wordt verzet. Het  bedrijf is hierop ook georganiseerd. Dit merk je in alle facetten van het bedrijf en dus ook als nutritionist. Consistentie is daarbij leidend. Een goed voer wordt niet veranderd. Hierdoor is weinig afstemming nodig met/over inkoop en aanvoer van grondstoffen en dus is er ook geen afdeling die dit hoeft te organiseren.

 

R&D bestaat uit ‘regelen en doen’

Om de beste te zijn wordt continu gewerkt aan productontwikkeling. Dit wordt gedaan met partnerbedrijven in de keten. Door samen te werken bestaat R&D vooral uit ‘regelen en doen’. Zomaar een voorbeeld vanuit het nutritionele werk, maar zo zijn voor alle afdelingen voorbeelden te noemen van ‘professionele eenvoud’; bewuste keuzes maken om dingen wel of niet te doen, wat alles bij elkaar een groot verschil maakt. Dit neemt niet weg dat Fuite haar verantwoording neemt om gezamenlijke uitdagingen en initiatieven aan te gaan.

Het ‘varkensteam’

Voor de varkenshouderij hebben we een mooi team wat elkaar versterkt met diverse specialismen. De focus op nutritie mogen Alfons Vrijkorte en ik hierin vervullen. Hierbij focussen we op rendement onderaan de streep vanuit resultaat in de stal, iets waar het hele team achter staat. Hiervoor maken we gebruik van diverse producten uit eigen productie zoals gerstvlokken, maisvlokken, Ferment (met hoog aandeel melkzuurbacteriën) vanuit dochteronderneming Liprovit en over een tijdje premixen vanuit Solprovit.

Het Fuite effect → Ik kom er graag met u over in gesprek.

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?