Wilt u uw robot gebruik verder optimaliseren?

In de hedendaagse melkveehouderij zijn melkrobots niet meer weg te denken. Naast melken wordt er ook krachtvoer verstrekt in de melkrobot. De melkrobot is daardoor ook uitstekend in staat om enorm veel data over de koeien te verzamelen. Het kan een uitdaging zijn om al deze data te verwerken en hier een oordeel of conclusie uit te trekken.

Onze robotspecialisten kunnen u op locatie inzicht geven over het robotgebruik op uw bedrijf en hoe dit nog verder geoptimaliseerd kan worden. Onze experts zijn uitstekend in staat om met de beschikbare data een snelle analyse te maken door middel van een robotscan. Diverse factoren als bezoekgedrag, melksnelheid, krachtvoeropname, krachtvoertabellen en melkgift per bezoek zijn factoren die invloed hebben op de totale prestaties van de robot en veestapel. Hiermee kunnen heldere keuzes gemaakt worden om zo de bedrijfsvoering te optimaliseren, wat resulteert in meer bezoeken en meer melk per robot per dag.

Samen kunnen wij u helpen de robot en uw veestapel te optimaliseren voor de hoogst mogelijke melkproductie per robot.  Vraag een van onze adviseurs naar de mogelijkheden of vul het contactformulier in!

Gebrs. Fuite is aanwezig op de RMV te Venray van 27 februari t/m 1 maart. Tijdens deze beurs bent u van harte welkom op stand 122 voor een vrijblijvend gesprek over een robotscan op uw bedrijf.

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?