Open dag De Zeeuwse Boer
Op zaterdag 28 juni opent De Zeeuwse Boer haar deuren voor een kijkje achter de schermen op de boerderij. Ontdek de wijngaard, hertenweiden en kippen, en laat je rondleiden door de Zeeuwse boeren.
Lees meerOp zaterdag 28 juni opent De Zeeuwse Boer haar deuren voor een kijkje achter de schermen op de boerderij. Ontdek de wijngaard, hertenweiden en kippen, en laat je rondleiden door de Zeeuwse boeren.
Lees meerEen goede start van de voeropname na het spenen, met prestarter en smakelijke voeders, is cruciaal om de gezondheid en prestaties van biggen te optimaliseren.
Lees meerHoewel deze uitspraak vaak wordt gehoord, blijkt in de praktijk dat er nog regelmatig beslissingen worden genomen op basis van resultaten van dieren die al geruime tijd geleden zijn geleverd.
Lees meer"Binnen mijn huidige rol ondersteun ik klanten in én buiten de stal. Samen werken we aan het behalen van mooie doelen en sterke technische en economische resultaten."
Lees meerDe melk van de familie Kooij wordt verwerkt tot echte Beemsterkaas. Er gaat veel vers gras door de koeien. Arjan Kooij heeft een duidelijke visie en legt uit waarom juist de maisvlokken van Gebrs Fuite zo goed passen bij zijn bedrijfsstrategie.
Lees meer