Prachtige resultaten op HHH show

Onlangs vond de Holland Holstein-show weer plaats. De HHH is het enige evenement waar op nationaal niveau gestreden wordt om de beste bedrijfscollectie. Diverse Fuite klanten behaalden een overwinning.

Lees meer

Stabiele voeropname met gerstvlokken

Er wordt op het bedrijf van mts Kesseler - Ploegmakers niet snel van voersoort gewisseld. Als het nodig is kan er in de basis wat gestuurd worden met eiwit en de gerstvlokken. Constant houden van voersoorten geeft rust bij de koeien en voorkomt verstoring in het opnamepatroon.

Lees meer

Weet u de voerefficiëntie op uw bedrijf?

Voerefficiëntie is een kengetal wat met enige regelmaat op de voorgrond treedt. Wat betekent dit getal en hoe kunt u het gebruiken op uw bedrijf? En welke factoren op uw bedrijf beïnvloeden de voerefficiëntie?

Lees meer

De dagen worden korter en de biest wordt weer minder. Zo los je het op!

Uit diverse onderzoeken blijkt dat de biestproductie in najaar en winter lager ligt. Onvoldoende opname van biest leidt tot meer kalverdiarree en longproblemen bij kalveren. Voldoende biestopname is dus essentieel omdat de weerstand van uw kalveren maximaal te ondersteunen in de koudere periode. Hoe kunt u ieder kalf een goede start geven?

Lees meer

Gerstvlokken: gezond meer melk!

Gebrs. Fuite produceert zelf gerstvlokken. Gerstvlokken ontstaan door middel van gerst te verhitten en te walsen. Gerstvlokken zijn zeer smakelijk, verhogen de voeropname en bovendien VLOG waardig.

Lees meer
×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?