Tips voor een succesvolle maisteelt

In de loop van april zal de eerste mais weer gezaaid worden. Hier een aantal belangrijke zaken waar u rekening mee kunt houden voor de maisteelt van komend jaar.

Lees meer

Is ketose wel zo verkeerd?

Ketose is geen ziekte, maar een fysiologisch mechanisme wat zich bij dieren en mensen voordoet. Een aantal koeien komt niet zo probleemloos door de transitiefase heen. Vaak hebben deze koeien last van ketose. Maar andersom is niet iedere koe met ketose is een ‘probleemkoe’. Hoe zit dat?

Lees meer

Verlaagde derogatie maakt maximaal benutten mest uiterst actueel

De strengere gebruiksnormen maken het beter benutten van stikstof uiterst actueel. Het is goed om te weten dat bezuinigen op stikstof grote gevolgen heeft voor de grasopbrengst en de kwaliteit van het gras. 

Lees meer

Een succesvolle lammeropfok met Prominend Lam Extra

De Prominend Lam Extra kan ingezet worden bij  moederloze opfok van schapenlammeren. Deze kunstmelk is afgestemd op de behoeften van het jonge schapenlam en bevat hoogwaardige ingrediënten.

Lees meer

De droge-stof-opname is leading!

Hoewel er voortdurend nieuwe inzichten bijkomen, blijft het van groot belang om rantsoenen eenvoudig te benaderen. Een goede droge-stof opname bepaald de productie en daarmee het resultaat.

Lees meer
×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?