Over Fuite

Gebrs. Fuite bestaat al meer dan 110 jaar en is inmiddels benoemd tot hofleverancier. Het familiebedrijf produceert hoogwaardig veevoer, dat – voorzien van kennis en kunde – rechtstreeks op het boerenerf wordt geleverd. 

Deskundig en betrouwbaar!

Innovatie, kennis delen en persoonlijke, duurzame relaties zijn zomaar een aantal kernwoorden, die kenmerkend zijn voor Gebrs. Fuite b.v. Veevoeders. Sinds de oprichting in 1906 zijn we een familiebedrijf waarin meerdere generaties actief zijn. We houden van professionele eenvoud; dit betekent dat we een vakkundige partner zijn, die wel met beide benen op de grond staat.

Kennis delen met onze duurzame relaties

Gebrs. Fuite staat bekend om haar deskundigheid én betrouwbaarheid. We gaan graag een duurzame relatie aan met onze afnemers. Een team van professionals bezoekt de veehouders regelmatig. Kennis delen vinden we belangrijk. We zijn graag koploper in de markt en gaan proactief op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Kennis halen we daarnaast uit onze jarenlange ervaring én bij verschillende kenniscentra, opleidings- en onderzoeksinstellingen en internationale beurzen. Door op de juiste manier in te spelen op nieuwe ontwikkelingen leveren we een bijdrage aan de groei van de agrarische sector.”

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?