Constante samenstelling, ook tijdens onrustige grondstoffen markt

In een periode van hoge en stijgende grondstoffenprijzen kan het verleidelijk zijn om aan de voersamenstelling te gaan ‘sleutelen’. Bij de Gebrs. Fuite wordt echter zonder overleg niets aan de recepten gewijzigd.

Een hoogwaardige, constante voersamenstelling betaalt zich altijd terug in de stal. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit van voer en bieden u met verschillende voerlijnen altijd een voer dat past bij de situatie op uw bedrijf.

Veevoer voor iedere diersoort

De beste prestaties van uw dieren. Dat doet u met hoogwaardig en kwalitatief veevoer. Een gezond dier zorgt uiteindelijk voor een beter bedrijfsresultaat. Bij Gebrs. Fuite gaan we voor topresultaat. We produceren dan ook al onze voeders zelf. Door de jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u adviseren over de juiste voersamenstelling. Een hoogwaardige en constante voersamenstelling betaalt zich altijd uit in de stal. En dat is waar Gebrs. Fuite voor staat: resultaat in de stal!

Varkens

Veevoer voor varkens. Of het nu gaat om zeugen, biggen of vleesvarkens. Wij hebben voor iedere diersoort een complete uitgebalanceerde voerlijn. Zo hebben wij voor de zeugen een topprestatie-lijn, gezondheid-lijn en een structuur-lijn, afhankelijk van uw situatie adviseren wij het juiste veevoer voor uw varkens.

Direct naar onze producten voor varkens.

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?