FairChicken: een regulier kuiken, op een innovatieve manier groot gebracht

De moderne consument stelt vragen ten aanzien van milieu, het welzijn van de kuikens en de voedselveiligheid. Wat kunnen wij als ondernemers doen om de zorg van de consument weg te nemen? We kiezen voor een bewuste bedrijfsvoering die staat voor een duurzame vleesproductie om de consument te kunnen laten genieten van een verantwoord stukje vlees. Zowel voor nu als voor later.

  • Wil jij ook het kipwelzijn verhogen?
  • Wil jij ook het antibioticagebruik verlagen?
  • Wil jij ook je bijdrage leveren aan een goed milieu?
  • Wil je ook een eerlijke prijs voor je vlees?
  • Wil je ook waardering als ondernemer?

Dat kan, dat doen we samen met FairChicken!

Voor nu en later
FairChicken is een concept waarbij je bewust omgaat met dier, milieu en mens. Daarnaast ben je onderdeel van een eerlijk proces middels een gecontroleerde, gesloten en unieke ketenaanpak.

Hoe werkt het
Bij deelname aan het FairChicken concept gaan we in de bedrijfsvoering rekening houden met dierwelzijn en antibioticagebruik. Bovendien gaan we bewust om met het milieu. Daartegenover staat een faire prijs voor jou. Elke bedrijfsvoering heeft zijn eigen beperkingen en mogelijkheden waardoor bij iedereen verschillende aspecten worden ingebracht.

Dierwelzijn

We kiezen voor een efficient groeiend kippenras. Daarnaast worden er eisen gesteld aan: bezetting, daglicht, strooisel, speeltjes, transport en uitladen.

Medicijngebruik 

We zetten een natuurlijk, preventief product in om het gebruik van antibiotica en cocciciostatica tot een minimum te beperken.

Milieu 

We gaan bewust om met het milieu door te kiezen voor een duurzame aanpak binnen de bedrijfsvoering.

Fair

De fairChicken prijs doet recht aan uw extra inspanningen voor mens, dier en milieu.

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?