‘Het kan niet fout gaan, hooguit anders dan gedacht’.

Sinds een half jaar is Edwin Zielman werkzaam voor het varkensteam van Gebrs Fuite. Samen met de varkenshouder gezonde mooie kwaliteitsbiggen produceren, daar kan Edwin echt van genieten.

 

Ik ben Edwin Zielman, 51 jaar en woon met mijn gezin in Hasselt.  Sinds het behalen van mijn diploma aan de Agrarische Hogeschool te Dronten ben ik werkzaam in de mengvoerindustrie. Sinds maart ben ik actief binnen het varkensteam van Gebrs. Fuite.

 

“Wat in eigen beheer kan gebeurt in eigen beheer”

“Een warm innovatief familiebedrijf”. Dat zijn de woorden die mij sinds het eerste bezoek aan Genemuiden zijn bijgebleven, naast Kwaliteit, Passie en Trots. Grondstoffen die direct bij lossen geschoond worden en een hele moderne mengvoerfabriek. Behandelingen van de grondstoffen worden zoveel mogelijk uitgevoerd in de eigen fabriek. Wat in eigen beheer kan gebeurt in eigen beheer: dat kenmerkt het bedrijf Gebrs. Fuite. Natuurlijk zijn het de mensen die het verschil maken. Bij alle collega’s ervaar ik passie en trots, van links naar rechts en van boven tot onder door het bedrijf. Er zit een enorme drive in de mensen om het beste resultaat voor de varkenshouder te realiseren. “We doen het samen”, dat is echt van toepassing.

 

Constante voeders van hoge kwaliteit

Voor topresultaten in de stal zijn constante voeders van hoge kwaliteit van groot belang. Een belangrijk punt bij Gebrs. Fuite is dat er niet steeds aan de voersamenstellingen wordt gesleuteld. Dat is precies wat bij mij past. Wat goed is blijft goed staan. Hierdoor zijn en blijven voeders, en dus de resultaten, echt voorspelbaar in de praktijk.
Als er een uitdaging is in de praktijk die niet binnen het standaardassortiment valt, dan is het varkensteam/Gebrs Fuite flexibel genoeg om een klant specifieke oplossing te maken. Daarom geldt, is mijn mening, voor onze voeders: het kan niet fout gaan, hooguit anders dan gedacht.

Het Fuite effect → Ik kom het u graag vertellen.

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?