Kennis en ervaringsuitwisseling met Franse collega’s

Voeding blijft zich ontwikkelen. Ook binnen Gebrs Fuite streven we eraan om up to-date te blijven.  Daarom kijken we graag over de grenzen.

Onlangs hebben we, samen met onze kennispartner Cargill Provimi, een dertigtal Franse geitenadviseurs mogen ontvangen. Zij zijn werkzaam voor verschillende mengvoerbedrijven. Op deze manier konden we twee dagen lang over en weer ervaringen uitwisselen.

De dag begon met een rondleiding door de fabriek in Genemuiden. Vervolgens hebben we onze visie op voer maken met hen gedeeld. Ook hebben we gesproken over het analyseren en delen van data om zo de resultaten op de boer te verbeteren. Daarnaast hebben we ook twee geitenbedrijven op de Veluwe bezocht om verschillende automatische voersystemen te bekijken. Verder was er sterke interesse voor hoe we in Nederland in staat zijn om te duurmelken. Dit is bij lange na geen standaard in Frankrijk. Voor ons bracht dit ideeën en inzichten rondom lammeropfok.

Al met al geslaagde dagen. Waarbij over en weer meer inzicht verkregen is in rantsoensamenstellingen, management en gezondheid.

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?