Vleeskuiken ouderdieren

Nog beter aansluiten bij de behoeften

Met ons uitgebalanceerde assortiment sluit Gebrs. Fuite nog beter aan bij de behoeftes van moederdieren. Afhankelijk van het ras leveren we een passend pakket. Wij maken daarbij gebruik van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en een zeer moderne productielocatie.

Voor de productie van onze foktoomvoeders maken we gebruik van geschoonde granen; dit is gunstig voor de nutritionele waarde en de microbiologische kwaliteit. De grondstoffen worden regelmatig geanalyseerd en zo nodig wordt de voederwaarde bijgesteld. De samenstellingen zijn zowel qua grondstoffensamenstelling als nutriëntniveaus zo constant mogelijk. Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste kennis die beschikbaar komt vanuit de fokkerij-organisaties, SFR en gerenommeerde (additieven- en premix)leveranciers. Alle voeders zijn voorzien van een specifieke foktoompremix met een optimale vitaminering en (deels) organisch gebonden sporenelementen, voor een goede eischaalkwaliteit, maximale bevruchting en hoge uitkomstpercentages. Onze foktoomvoeders hebben om de microbiologische kwaliteit te waarborgen en de voeropname constant te houden, een unieke kruimelstructuur met voldoende grove delen (spiermaagontwikkeling). Naast de hittebehandeling die alle foktoomvoeders ondergaan, worden organische zuren bij het mengen van deze voeders toegevoegd.

Door ons uitstekende netwerk met kwalitatief hoogstaande bedrijven rond uw bedrijf, zoals broederijen, handelaren en opfokorganisaties kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn. Door de korte lijnen en onze hoogwaardige kwaliteitsvoeders is Gebrs. Fuite B.V. bij uitstek de partner voor uw bedrijf.

 

Programma’s:

  • Foktoomreeks Regulier (Ross/Cobb)
  • Foktoomreeks Traaggroeiend
  • Hanenvoer met canthaxanthine voor een betere bevruchting
  • Speciaal reeks : in overleg maken wij voor u speciale voeders voor bijvoorbeeld het bijmengen van losse tarwe, mais enz.
×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?