Vleeskuikens

Focus ligt op darm- en dier gezondheid

Bij de optimalisatie van het kuikenvoer wordt uitsluitend gebruik gemaakt van gereinigde grondstoffen. Bij de inname van grondstoffen wordt een uiterst moderne schoner gebruikt. Daarnaast maken wij gebruik van een vaste premix leverancier. Hiermee vergroten wij de betrouwbaarheid van het voer.

Gebrs. Fuite zet bewust in op een goede darm- en diergezondheid zodat het  gebruik van corrigerende middelen door onze klanten geminimaliseerd kan worden. Met enige trots zien wij dat het antibiotica gebruik bij onze klanten dan ook laag is. Daarnaast hebben voederconversie, groei en voerkosten per kilogram groei natuurlijk onze aandacht. Onze buitendienst streeft er naar om samen met u het saldo per m2 optimaliseren.

Assortiment

  • Standaard
  • Exact
  • Stimulans
  • Premium

Bij de Standaard- en Exactreeks kunt u tot 32% hele tarwe bij mengen. Bij de Stimulans en Premium maximaal 22%. Overleg met uw adviseur voor het juiste advies.

Met regelmaat worden wij benaderd door slachterijen voor de levering van vleeskuikens en daarom zijn wij voortdurend op zoeken naar nieuwe klanten. Voor afzetbemiddeling, inkoop van eendagskuikens hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd. Hierin kunnen wij voor u een belangrijke rol spelen. Neem contact met ons op via het contactformulier. 

 

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?