Prachtig de dynamiek in de varkenshouderij

Al ruim 20 jaar werkt Jan Willem Hofman bij Gebrs. Fuite. De dynamiek in de varkenshouderij dat is iets waar Jan Willem van geniet. “Het is belangrijk om elkaar als veehouder en adviseur een spiegel voor te houden”

Door en door varkens man

“Sinds 2000 werk ik met grote tevredenheid met de familie Fuite. Ik woon samen met mijn twee dochters in het mooie Notter. Dat ligt in de gemeente Wierden. Samen met Fuite wil ik het allerbeste voor onze klanten. We zijn daarom elke dag bezig, het voer maken dat uitstekend past bij de varkensboer van vandaag. Door mijn achtergrond en verleden kom ik op vleesvarkens en zeugenbedrijven” vertelt Jan Willem.

We krijgen veel ruimte om noviteiten te ontwikkelen

Tijdens bedrijfsbezoek is Jan Willem het liefst in de stal. Begrijpelijk natuurlijk want daar gebeurt het. “We zijn bij Fuite onderzoekend en vernieuwend bezig. Dit doen we door zowel de voeding te optimaliseren en te vernieuwen. Daarnaast denken we mee in stalsystemen en ontwikkelen we hulpmiddelen om onze voeders goed en eenvoudig bij de dieren te krijgen” stelt Jan Willem. Binnen Fuite krijgen adviseurs veel ruimte om iets te proberen of te ontwikkelen. Dat zijn dan steeds dingen die de varkenshouder kan gebruiken om zijn resultaat te optimaliseren. “Onze instelling, ons team en onze bedrijfsstructuur leent zich maximaal voor het ontwikkelen van noviteiten” geeft Jan Willem aan.

Bedrijfsbezoek met op z’n tijd een grapje

“De dynamiek en de flexibiliteit van de ondernemers in de varkenssector trekt mij geweldig. Ik vergelijk dit ook vaak met ons bedrijf Fuite. Het is nooit saai en vaak is het beter om te denken in oplossingen dan in problemen. Humor en elkaar een spiegel voor houden is voor mij heel belangrijk. Op die manier blijven we flexibel” besluit Jan Willem glimlachend.

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?