Vleesvarkens

Vanuit de slachterijen worden nieuwe concepten aangeboden, waar u als varkenshouder op in kunt spelen. Uiteindelijk wilt u meer verdienen per meter of per plaats. Voor u een uitdaging en voor ons een kans om met verschillende voeders de optimale genetische aanleg van de varkens te benutten.

Het assortiment vleesvarkens van Fuite is afgestemd op de verschillende genetica en voersystemen. Door sturing in grondstofkeuze en nutriënt waarden kunnen we perfect inspelen op uw behoeften. Zo hebben we voersoorten voor het mesten van beren of vleesrijke varkens. Maar ook voor varkens met een hoge voeropname kunnen we de voeropname in het eindstadium sturen.

Waaruit bestaat voor u het rendement?

– Maximale vleesaanzet
– Weinig spek
– Maximale jeugdgroei en levensgroei
– Voederconversie en voerkosten
– Kg groei per m2
– Gezonde varkens

 Mogelijkheid voor optimalisatie met aanvullende voeders

In de varkenshouderij werken veel bedrijven met bijproducten en losse grondstoffen. Door kennis en onderzoek van deze producten en door aanvullende maatwerkvoeders kunnen we samen uw doelstelling bereiken. De optimalisatie van de rantsoenen vindt plaats door ervaren brijvoerspecialisten, waarbij de resultaten in uw stal nauwlettend gevolgd worden.