Ferment mix op varkensvoer, zelf ervaren?

Veel bedrijven zijn bezig met fermentatie. Het doel van fermentatie is het nóg makkelijker verteerbaar maken van het voer én om melkzuur te produceren. Gebrs Fuite levert nu varkensvoer waar een fermentmix met melkzuur bacteriën op aangebracht is. Het  voer is niet alleen smakelijk, maar ook zeer goed verteerbaar en zorgt dat de darmen en uw varkens gezond blijven.

We hebben mest van biggen die FERM® hebben gehad onderzocht op de aanwezigheid van melkzuurbacteriën en we vinden ze in groten getale terug!

Optimale fermentatie blijkt een uitdaging

Nadeel van fermentatie is dat het proces goed beheerst moet worden, anders kun je rotting krijgen. Daarnaast zijn melkzuur bacteriën erg gevoelig voor (over)verhitting en overleven ze het productieproces in de voerfabriek niet. Fermentatie op bedrijfsniveau kan een goed alternatief bieden, maar kent in zekere mate dezelfde risico’s én kost veel tijd en arbeid.

Nieuw: toevoegen fermentatie mix aan biggenvoeders

Bij de Gebrs. Fuite hebben we hier een oplossing voor: wij leveren varkensvoeders waar FERMENT op is ‘aangebracht’. We hebben dit product op meerdere bedrijven inmiddels getest en met succes ingezet.

Inmiddels zijn onze specialisten begonnen met het verder onder de aandacht brengen van onze Voeders met FERM®. We hebben inmiddels meerdere tevreden gebruikers mogen verwelkomen. Wilt u ook geheel vrijblijvend kennismaken met onze FERM®-producten? Vraag dan een pakketje aan.

  Ja, ik ontvang graag een FERM pakketje

   

   

  ×

  Hallo!

  Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

  × Hoe kan ik je helpen?