Fuite present tijdens geitenevent!

Op 10 september 2022 organiseren Vakblad Geitenhouderij, de NOG, Stichting Landelijke Geitenkeuring, en LTO voor de derde keer het National Geiten Event in de IJsselhallen te Zwolle.

Het Nationaal Geiten Event biedt veel nieuws, praktische tips, ideeën en wetenswaardigheden voor professionals en liefhebbers van geiten.

Tijdens deze dag kom je in contact met professionele melkgeitenhouders en hobbygeitenhouders . Men verwacht tussen de 1.200 en 1.500 bezoekers.

Wat is er zoal te doen?

De Expo richt zich vooral op de professionele geitenhouders, maar biedt ook informatie voor hobby-geitenhouders en belangstellende consumenten.

Tijdens deze dag zal er een symposium met workshops zijn. Speerpunt van de LTO vakgroep geitenhouderij is dat verantwoorde ontwikkeling van de sector en van melkgeitenbedrijven mogelijk blijft, met behoud van maatschappelijk draagvlak en een goed verdienmodel voor boeren. In dit symposium willen we een aantal acties toelichten die zijn ondernomen om dit doel te bereiken. Tussen de presentaties door is de LTO vakgroep Geitenhouderij aanwezig in de stand (achter het symposium terrein) om van gedachten te wisselen over alle onderwerpen waar de vakgroep zich mee bezig houdt of zou moeten houden.

De Stichting Landelijke Geitenkeuring organiseert op het Nationaal Geiten Event 2022 weer de Nationale Geitenkeuring. De stichting organiseert de keuring al sinds 2002.

U bent van harte welkom in de tent van Gebrs. Fuite voor een kopje koffie en wat lekkers. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.geitenevent.nl/

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?