Met Fuite mooie resultaten over 2018 voor geitenhouders

Ook in 2018 is er door de geitenhouders die voeren van Gebrs. Fuite een mooi resultaat neergezet. Samen produceerden zij gemiddeld 1146 kg melk per geit met 86,7 kg vet en eiwit. Door de hitte viel de melkproductie wel 22 kg lager uit dan in 2017, toen er gemiddeld 1168 kg melk per dier werd gerealiseerd. Het melkvet en melkeiwit percentage bleef daarentegen van een hoog niveau (4.08 en 3.48)

Familie Kreuwel-Wissink-Luising behaalde met 1405 kg melk en 106 kg vet en eiwit per geit de hoogste melkproductie. Op het bedrijf worden de geiten, hun gezondheid en vreetgedrag iedere dag nauwlettend in de gaten gehouden. Door onder andere het voeren van VLOG maïsvlokken aan de hoogproductieve dieren kan er extra gestuurd worden in de voeding. Ook wordt de productie en voergift per pot nauwkeurig bijgehouden. Zo worden de geiten iedere dag opnieuw uitgedaagd om een topprestatie te leveren.

Gebrs. Fuite feliciteert familie Kreuwel – Wissink – Luising met deze topprestatie!

Net als ieder jaar ontvingen de bedrijven met een productie boven de 1200 kg melk per geit een tinnen wandbord met daarin hun mooie prestaties gegraveerd.

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?