Onze varkensvoeders hebben de praktijk als basis

Sinds een jaar is Herman Janssen werkzaam in het zuiden van Nederland. Varkenshouders in de praktijk begeleiden is waar Herman warm voor loopt, gezonde biggen zien op groeien zijn passie. 

“De tijd vliegt zeggen ze wel eens en ondanks alle Corona perikelen is dat ook voor mij van toepassing. Alweer bijna een jaar geleden ben ik als adviseur varkens bij Gebrs Fuite gaan werken. Ik ben het varkens team in zuid Nederland gaan versterken. Daarvoor was ik werkzaam als technisch/commercieel varkensspecialist bij Trouw Nutrition waarbij ik de laatste 3 jaar heb gewerkt voor de Chinese varkens markt en kijk ik terug op een mooie internationale ervaring” vertelt Herman.  “Door deze stap naar Fuite ben ik letterlijk dichter bij huis gaan werken wat mij goed bevalt. Van internationaal naar nationaal naar lokaal Brabant. Een keuze die goed voelt.”

Assortiment ontwikkeld vanuit de praktijk

“Mijn passie is om resultaat verbeteringen op varkensbedrijven te realiseren en samen met de varkenshouder het beste uit zijn varkens te halen. In het afgelopen jaar heb ik in de praktijk ervaren dat de voeders van Fuite doen wat je ervan mag verwachten.  Je merkt dat het assortiment door mijn collega’s is ontwikkeld op basis van de behoefte van de moderne varkens genetica in de stal, dus vanuit de praktijk, nutritie vanuit de stal zoals wij zeggen.” Gebrs. Fuite hanteert daarnaast strenge  kwaliteitseisen op de aangevoerde grondstoffen.  Herman ziet dat dit de basis is om bij nieuwe klanten de afgesproken doelstellingen te realiseren. “Door de stallen lopen en de zeugen bijna oorverdovend liters biest en melk horen zogen, gespeende biggen vanaf spenen gezond zien opgroeien, gezond rond snuivende vleesvarkens,  daar geniet ik van, dat maakt mijn dag.”

Richting de toekomst kijk ik ernaar uit om met het varkens team de positie van de Gebrs Fuite in de varkensvoermarkt verder uit te bouwen door steeds meer varkenshouders de Fuite slogan “Fuite voeren, Fluitend boeren” laten ervaren. Daar ligt voor de varkenshouder en Fuite de toekomst.

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?