Pigger: uniek vloeibaar concept

Het Pigger concept bestaat uit een smakelijke vloeibare kant-en-klare UHT-melk met een lange houdbaarheid als gevolg van de geavanceerde productietechnologie. In combinatie met een innovatieve Pigger Feeder, biedt dit concept aan de moderne boer vitale biggen, verhoogd arbeidsgemak en een beter economisch resultaat.

Voordelen Pigger UHT-melk in vergelijking met poedermelk:

  • Hoge eiwitkwaliteit
  • Weinig sediment
  • Altijd steriel
  • Kant-en-klaar product
  • Geen droogkosten en verwarmingskosten

Pigger wordt vloeibaar aangeleverd

Pigger  is een smakelijke kant-en-klare UHT-melk – uniek geleverd als vloeibare melk – op basis van hoogwaardige zuivel ingrediënten waardoor het een goed verteerbaar product is. Bovendien voorziet het de biggen van de benodigde voedingsstoffen wat resulteert in vitale biggen met een hoge groei. U hoeft geen water toe te voegen omdat Pigger als kant-en-klare vloeibare melk wordt geleverd op het varkensbedrijf, wat een hygiënisch product waarborgt en tevens arbeidsgemak verhoogt.

In aanvulling op de vloeibare melk, kent het Pigger portfolio ook hoogwaardige prestarters. Deze droge voeders zijn gebaseerd op dezelfde kwaliteit zuivel ingrediënten om een consistente smaak te garanderen en een gemakkelijke overgang naar andere voeders te bevorderen.

High-tech productietechnologie

De geavanceerde productietechnologie, met een sterilisatie behandeling (UHT), zorgt ervoor dat Pigger een uitzonderlijke lange houdbaarheid kent van twaalf maanden in ongeopende verpakking. In geopende verpakking is het acht weken houdbaar.

Pigger voersystemen

Het succes van het Pigger concept wordt bepaald door de combinatie van het product tezamen met de juiste voersystemen. Zie onderstaand de voersystemen voor het Pigger vloeibaar product.

Toepassing Maat Waar Opmerking
Innovatieve Pigger Feeder Innovatieve Pigger Feeder 10 kg
15 kg
2 kraam- hokken Automatisch
Pigger Kraamstal Box Pigger Kraamstal Box 20 kg In de kraamstal Handmatig
Pigger Big Box Pigger Big Box 250 kg
625 kg
1.250 kg
Centraal geplaatst Automatisch/
handmatig Incl. kraan

Pigger Peak

Pigger Peak is een droogvoer die hetzelfde smaakt en ruikt als Pigger Cream. Dit vergemakkelijkt de voerovergang. Door de hoge eiwitkwaliteit bevordert de verteerbaarheid en voorziet het de biggen van verrijkte voedingsstoffen die ze nodig hebben rondom het spenen. Dit resulteert in vitale biggen met ‘Peak’ groei prestaties.

Pigger Provenient

Pigger Provenient smaakt en ruikt als Pigger Cream. Pigger Provenient zorgt voor een geleidelijke voerovergang rondom het spenen. Het ondersteunt de ontwikkeling van het maagdarmkanaal, wat resulteert in een geleidelijk voeropname en constante groei na het spenen, waardoor de speendip wordt verminderd.

Pigger Plug

Pigger plug zorgt voor een soepele overgang van Pigger voeders naar lokaal geproduceerde voeders. Verder bevordert het de voeropname en stimuleert de verdere groei.

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?