Prominend Gold: de voordelen van melkpoeder met het vertrouwde van koemelk

Maak nu kennis met onze nieuwe melkpoeder. De Prominend Gold melkpoeder heeft een zeer unieke verhouding aan vet en eiwit maar geeft u het vertrouwde gevoel van koemelk.

 

Hoog vet aandeel maakt Prominend Gold uniek

Reguliere opfok-melkpoeders bevatten een hoger aandeel eiwit ter opzichte van het vet. Door deze verhouding om te draaien is onze Prominend Gold uniek in zijn soort. Met een ruim aandeel aan magere melk, 22% eiwit welke volledig afkomstig is uit zuivel en maar liefst 25% vet, gunt u uw kalveren maximale groei! Het hoge aandeel vet geeft uw kalveren ook nog eens extra energie in de melkperiode. Dit resulteert in sterke kalveren in topconditie! Onze Prominend Gold is zeer smakelijk en lost uitstekend op.

 

De voordelen van melkpoeder…

Prominend Gold melkpoeder heeft altijd een constante samenstelling én een premix welke is afgestemd op de behoeftes van uw jongste kalveren. Daarnaast is deze melkpoeder vrij van overdraagbare ziektes.

 

… met het vertrouwde van koemelk.

Koemelk heeft van zichzelf een hoger aandeel aan vet. Dit zorgt voor meer energie wat resulteert in een hogere conditie bij de kalveren. Een kalf heeft vetten nodig voor de opbouw van weerstand en om het lichaam op temperatuur te houden. Bovendien is vet dé trigger van de metabolische programmering.

 

Breed inzetbaar

Dankzij het hoge aandeel aan vet is de Prominend Gold ook uitermate geschikt voor stierkalveren om op jonge leeftijd snel conditie en gewicht op te bouwen. En wist u dat de Prominend Gold ook erg geschikt is voor Jersey kalveren? Het hoge vet in de melkpoeder komt overeen met het hoge vet in Jersey-koemelk waar het ras o.a. om bekend staat. Hiermee bootst u de natuurlijke behoeftes van de kalveren na. Wanneer u gewend bent om volle melk aan uw kalveren te voeren is de Prominend Gold hét alternatief. De unieke vet-eiwit samenstelling draagt bij aan energieke kalveren en bevordert een hoge jeugdgroei! En niet geheel onbelangrijk: de Prominend Gold levert u ook nog eens een financieel voordeel op ten opzichte van koemelk!

Meer weten over de Prominend Gold? Neem contact op met uw  jongveespecialist.

 

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?