Lammeren; een compleet opfokconcept

Voor lammetjes is de kwaliteit van de biest en voldoende opname van biest noodzakelijk voor een goede start van de groei. Het is dus heel belangrijk dat lammeren in de eerste uren voldoende biest krijgen. Zo legt u de basis voor een sterke en goed ontwikkelde ooi.

Gebrs Fuite heeft een compleet opfok concept beschikbaar. Dit concept bestaat uit: vloeibare melk of melkpoeder, supplementen en krachtvoer in combinatie met goede begeleiding en adviezen in de stal.

Melkpoeder

Prominend Lam Extra

Dit is een melkvervanger voor de opfok van schapenlammeren. Het is een zeer smakelijke melkpoeder die gebaseerd is op magere melkpoeder. Dit resulteert in een veilige en rustige vertering voor de jonge lammeren.

  • geschikt voor fles- emmer, en machine voedering
  • verhouding: 1:4
  • verkrijgbaar in zakken van 25 kg

Supplementen

In deze categorie vindt u de colostrum, dieet en elektrolyte

Prominend Colostrum Lam

Ter vervanging of aanvulling van mindere kwaliteit biest. Ondersteunt in geval van biest tekorten. Bevat anti-oxidanten en specifieke immunoglobulines (dit zijn de ei-antistoffen)

Prominend Dieet

Bij lichte verteringsstoornissen. Beschermt de darmwand en bindt vocht. Voorziet uw lam bovendien van extra energie.

Prominend Electrolyte

Een aanvullende elektrolyten mix met extra vitaminen, mineralen, sporenelementen en lactose. Ter ondersteuning van de fysiologische spijsvertering. Bevat pectinen, vochtbindende middelen en elektrolyten.

Vloeibare melk

Prominend Activator Lam

Prominend Lam Activator is een zeer smakelijke vloeibare lammermelk met een lange houdbaarheid. Prominend Lam Activator bevat zeer hoogwaardige zuivel ingredi├źnten zodat een hogere jeugdgroei behaald kan worden.

  • Bespaart arbeid
  • Hogere groei
  • Uitstekend verteerbaar

Krachtvoeders

Lammerenopfokkorrel
Deze brok is zeer geschikt voor jonge lammeren in de opstart en weide- periode. De unieke samenstelling borgt een goede energie- en eiwit verstrekking. Dit zeer smakelijke voeder zorgt voor een uitstekende ontwikkeling van de lichaamsbouw, zodat uw lammeren zich kunnen ontwikkelen tot vitale ooien.

Lammergroeikorrel
Deze korrel is goed voor een gezonde groei van de lammeren. Extra voedings-componenten zijn in de Lammergroeikorrel opgenomen om urinestenen te voorkomen. De smakelijkheid is zeer goed vanwege de vele zetmelen en hoogwaardige eiwitten.

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?