Veevoer van Gebrs. Fuite: hoogwaardig en op maat

Kwalitatief en gezond veevoer is essentieel voor uw vee. Of het nu gaat om melkvee-, vlees-, varkens-, pluimvee-, schapen- of geitenhouders. Bij Gebrs. Fuite produceren én leveren wij veevoeders van zeer hoge kwaliteit.

Veevoer voor iedere diersoort

De beste prestaties van uw dieren. Dat doet u met hoogwaardig en kwalitatief veevoer. Een gezond dier zorgt uiteindelijk voor een beter bedrijfsresultaat. Bij Gebrs. Fuite gaan we voor topresultaat. We produceren dan ook al onze voeders zelf. Door de jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u adviseren over de juiste voersamenstelling. Een hoogwaardige en constante voersamenstelling betaalt zich altijd uit in de stal. En dat is waar Gebrs. Fuite voor staat: resultaat in de stal!

veevoer

Melkvee

Voor melkvee hebben wij een uitgebreid assortiment voor de verschillende fases waar uw koeien zich in bevinden. Zo hebben wij een speciaal jongvee assortiment. Maar ook onze VLOG-voeders. Deze zijn speciaal afgestemd op de eisen van diverse melkconcepten.

Direct naar onze producten voor melkvee.

Varkens

Veevoer voor varkens. Of het nu gaat om zeugen, biggen of vleesvarkens. Wij hebben voor iedere diersoort een complete uitgebalanceerde voerlijn. Zo hebben wij voor de zeugen een topprestatie-lijn, gezondheid-lijn en een structuur-lijn, afhankelijk van uw situatie adviseren wij het juiste veevoer voor uw varkens.

Direct naar onze producten voor varkens.

Pluimvee

Ons pluimveeprogramma is een uitgebalanceerd voerprogramma voor uw pluimvee en is opgebouwd uit verschillende componenten. Gebrs. Fuite zet bewust in op een goede darm- en diergezondheid zodat het gebruik van corrigeerde middelen door onze klanten geminimaliseerd kan worden. Met enige trots zien wij dat het antibiotica gebruik bij onze klanten dan ook laag is. Daarnaast hebben voederconversie, groei en voerkosten per kilogram groei natuurlijk onze aandacht.

Direct naar onze producten voor pluimvee.

Geiten

Onze geitenvoeders bestaan uit startvoeders, productievoeders, correctie voeders en opfok voeders. Onze specialisten werken elke dag aan een beter resultaat. Niet alleen op
het gebied van voeding en gezondheid, maar ook op allerlei andere vlakken binnen het melkgeitenbedrijf. Onze specialisten beschikken over deze kennis, zij werken elke dag aan een beter resultaat voor de geitenhouder.

Direct naar onze producten voor geiten.

Schapen

Veevoer afgestemd op de specifieke behoeften van uw schapen. Onze schapenvoeders zijn seizoen gericht en uitgebalanceerd. Ons veevoer voor schapen kunt u inzetten als onderhoudsvoer of een korrel voor gebruik tijdens de dracht en zoogperiode.

Direct naar onze producten voor schapen.

Paarden

Voor paarden hebben wij een breed assortiment veevoer. Dit voor de optimale gezondheid van uw paard of pony. Action Quality Horsefood bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten die perfect aansluiten op het inspanningsniveau, specifieke situaties, de behoefte en het ras.

Direct naar onze producten voor paarden.

Samenwerken met Gebrs. Fuite?

Wilt u meer informatie over ons veevoer of wilt u advies van een van onze voerspecialisten? Neem gerust contact met ons op! Met Fuite, voor topresultaat!

Direct een afspraak maken? Neem gerust contact op!

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?