Voorspelbaarheid van de voeders

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest voor een ander mengvoerbedrijf heeft Sander Arts de overstap naar Gebrs. Fuite gemaakt. Net als collega Marcel van Zeeland is hij sinds 1 april 2023 in dienst.

 

Iedereen kent z’n verantwoordelijkheden

“Wat me bij Gebrs. Fuite meteen aansprak is de platte organisatiestructuur en no-nonsense aanpak. Iedereen is bereid elkaar te helpen, ongeacht zijn of haar functie. Daardoor ontstaat een prachtig samenspel tussen de collega’s wat de klanttevredenheid ten goede komt!” aldus Sander.

 

Voorspelbaarheid van de voeders

Bij de overstap naar Gebrs. Fuite werd ons gevraagd hoe wij de afzetmarkt voor varkensvoer kunnen laten groeien. Deze uitdaging hebben we als varkensteam met beide handen aangegrepen. De markt in het zuiden kenden we natuurlijk al, maar de voeders van Fuite waren voor ons nog onbekend.

“Wij wilden voeders die voorspelbaar zijn, want als wij in staat zouden zijn om te voorspellen wat er in de stallen gebeurt met onze voeders, dan kunnen wij boeren daarmee het beste rendement laten halen uit hun stallen en uit hun dieren. Er is niks zo mooi als een zeug die knorrend onderuit ligt met een uier vol gevulde biggen of een vleesvarken dat precies zo presteert als we aan de voorkant hadden gedacht.” concludeert Sander tevreden.

Het vertrouwen dat we elke dag weer krijgen van onze klanten is iets waar we erg trots op zijn en wat er voor heeft gezorgd dat we momenteel een erg mooie groei door maken als bedrijf.

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?