Zeer smakelijke muesli verhoogt opname

Naast een goede kalvermelk is het belangrijk dat kalveren al vroeg leren om krachtvoer en ruwvoer op te nemen. Zo ontwikkelt de pens zich maximaal  en wordt al vanaf de geboorte een goede basis gelegd voor de latere melkproductie.

Kenmerkend aan deze muesli is de kruidengeur van de korrel gecombineerd met smakelijke mais- en gerstvlokken. De korrel in de Vlog muesli is een fijne 3 millimeter korrel. Doordat de nieuwe VLOG (euro) kalvermuesli zo smakelijk is realiseren we een hoge voeropname bij jonge kalveren.

Onbeperkt verstrekken is mogelijk

De Vlog muesli kan worden ingezet vanaf de eerste levensweek. Dit voeder kan onbeperkt worden verstrekt naast gehakseld stro of hooi. Omschakelen naar een opvolgende jongveebrok? Doe dit dan vóór de speenfase of een maand ná het spenen. Omschakelen naar de VLOG (euro) kalverbrok gaat heel eenvoudig, die bevat namelijk dezelfde geur en smaak als de vlog muesli. Zo wordt omschakelen wel heel eenvoudig!

Jong geleerd is oud gedaan

Verstrek jonge kalveren altijd genoeg, maar niet teveel van de muesli. Het is beter om iedere dag nieuwe verse muesli te verstrekken dan in 1 keer voldoende voor een hele week. Begin bij jonge kalveren eens met een handje vol per dag. Het gaat erom dat kalveren vroeg leren eten, het is een leerproces. Hier geldt vooral: jong geleerd is oud gedaan!

Vlog Muesli is ook leverbaar als VLOG euro.  Beide muesli’s zijn leverbaar in bigbag, bigbox en zakgoed.

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?