Krachtvoer voor uw melkvee

Krachtvoer én ruwvoer, deze combinatie zorgt voor het beste resultaat van uw melkvee. Het is van belang de diergezondheid goed te houden, maar ook een zo hoog mogelijk resultaat leveren als het gaat om melkproductie. Het krachtvoer van Gebrs. Fuite helpt u daarbij!

Krachtvoer: waarom van belang?

Een goede samenstelling van ruwvoer en krachtvoer is de basis van uw bedrijf en uw bedrijfsresultaten. Is er onvoldoende ruwvoer beschikbaar (gras of hooi) dan is het van belang om krachtvoer bij te voeren aan uw melkvee. Krachtvoeders zijn zeer eiwitrijk en hebben een hoge energiewaarde.

Loopt u tegen problemen aan bij het voeren van krachtvoer in samenstelling met ruwvoer? Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op.

krachtvoer

Krachtvoer voor kalveren

Voor een goede pensontwikkelingen van uw kalveren dient een goed ruwvoer versterkt te worden. Daarom adviseren wij uw kalveren krachtvoer te voeren. Zo worden u kalveren voorzien van de benodigde energie, eiwitten en mineralen. Wij hebben verschillende krachtvoeders voor kalveren.

  • Kalver plus
  • Sprintmix
  • Ad-lib kalverbrok
  • Balansbrok

Lees meer over het assortiment krachtvoer voor kalveren.

Beter resultaat door krachtvoer

“We krijgen nu altijd krachtvoer met dezelfde samenstelling, ongeacht de prijs van de grondstoffen. Ook komt er geen ureum meer in de brokken. Het blijkt dat de gemiddelde krachtvoerprijs nauwelijks is veranderd ten opzichte van de oude situatie, maar we melken nu ruim 5 kilo melk per koe per dag meer en de koeien zijn veel gezonder en doen het veel gemakkelijker”, aldus familie Steegink.

Direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. 

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?