Prominend Colostrum; uitstekende biestvervanger

Aanvullend voer ter vervanging of aanvulling van biest. Wanneer de hoeveelheid biest ontoereikend of van te lage kwaliteit is biedt Prominend Colostrum de uitkomst.

Goede biest noodzakelijk voor goede (jeugd)groei

Biestkwaliteit kan in de praktijk gemakkelijk gemeten worden met een refractometer. Daardoor weet u of er voldoende antistoffen in de biest zitten. Het komt in de praktijk regelmatig voor dat een koe wel voldoende biest heeft maar dat deze van een te lage kwaliteit blijkt te zijn. Op ons biestprotocol kunt u eenvoudig aflezen welke kwaliteit biest u in handen heeft. Vraag het biest protocol aan. 

 

 

Wat kan ik doen bij onvoldoende biest of biest van te lage kwaliteit?

Prominend colostrum is een ziektevrije ingedroogde koebiest met gegarandeerde kwaliteit verrijkt met ei-antistoffen. Prominend Colostrum kan de Brix-waarde aanzienlijk verhogen en ondersteund de weerstand van het pasgeboren kalf. Het dient te worden opgelost in warme biestmelk of warm water.

Hoe verstrek ik Prominend Colostrum?

Product eigenschappen van Prominend Colostrum:

  • Gegarandeerde immunoglobulines
  • Vrij van besmettelijke ziekten

Product voordelen:

  • Verbetert biest kwaliteit
  • Ondersteunt in geval van biest tekorten

Wist u dat de Prominend Colostrum ook ingezet kan worden voor (geiten) lammeren? 

 

Veel biest van een goede kwaliteit? Vries het in!

Biest ontdooien is een tijdrovende klus. Toch is het belangrijk dat elk kalf voldoende biest van een goede kwaliteit binnenkrijgt.  Helaas heeft niet elke koe voldoende biest. Het is verstandig om overtollige biest in te vriezen. Ontdooien met een speciale biestzak gaat sneller en eenvoudiger dan bij ontdooien in een plastic fles. Handig om te weten omdat op veel bedrijven in de komende weken een afkalfpiek verwacht wordt.  Meer informatie over onze biestzakken is hier te vinden. 

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?