Varkensvoer van Gebrs. Fuite voor iedere fase

Een hoogwaardige en constante voersamenstelling voor uw varkens. Dat betaalt zich terug in de stal. Naast dat wij producent zijn van varkensvoer, adviseren wij u voor iedere levensfase van het varken. Zo is de voersamenstelling altijd op uw veestapel afgestemd. Door de vele kennis van de producten en varkens kunnen wij door aanvullende maatwerkvoeders samen u uw bedrijfsdoelstelling bereiken.

Varkensvoer assortiment voor iedere fase

Bij iedere fase hoort een andere voerlijn. We bieden diverse voerlijnen voor iedere fase van het varken.

Zeugen

Gebrs. Fuite heeft varkensvoer voor uw zeugen voor de dracht-, transitie, -en lactatiefase. Zo kunnen uw zeugen topprestaties leveren. Worp na worp. Een kwalitatief goede voersamenstelling betaalt zich terug in de stal. Wij bieden drie voerlijnen die aansluit op de situatie van uw bedrijf. De resulteert in gezonde zeugen met optimale prestaties.

biggen varkensvoer

Zeugenvoerassortiment Gebrs. Fuite

– Topprestatie: hoogwaardige voeders voor een maximaal herstel van uw zeug én optimale start van de nieuwe lactatie.
– Gezondheid: speciale toevoegingen zorgen voor een uitstekende gezondheid van het maagdarmkanaal.
– Structuur: structuurrijk voer is belangrijk voor een optimale spijsvertering. Door het speciale productieproces van varkensvoeders in deze lijn minimaliseert de kans op maagzweren en zorgt voor een gelijkmatige energieverdeling.

Download hier de folder varkensvoer van Gebrs. Fuite.

Biggen

Een goed begin is het halve werk! We staan voor een gemakkelijke en plezierige biggenopfok. De beste kwaliteit van varkensvoer. Onze granen worden geschoond en we zoeken altijd naar natuurlijke oplossingen. Dit resulteert in gezonde biggen met optimale prestaties.

Biggenvoeders Gebrs. Fuite

– Topprestatie: behalen van maximale prestaties.
– Gezondheid: voor een maximale ondersteuning van de weerstand.
– Structuur: bevordert de spijsvertering en gelijkmatige voeropname.

Een voorbeeld van onze producten voor biggen is de Pigger Milk: smakelijke biggenmelk.

Pigger feeder concept

Wij adviseren u graag over hoe u de beste prestaties kunt bereiken met de juiste producten. Zo hebben wij sinds kort het vernieuwde Pigger Feeder concept gepresenteerd. De Pigger Feeder kunt u eenvoudig tussen de hok afscheiding bevestigen waardoor de melk lang houdbaar is. Meer lezen over het 2/40 systeem?

Vleesvarkens

Samen werken aan het beste rendement voor uw bedrijf. Dat doet u met het juiste varkensvoer voor uw vleesvarkens. Ons assortiment is afgestemd op verschillende genetica en voersystemen. Door sturing in de grondstofkeuze en nutriënt kunnen we perfect inspelen op uw behoeften. We hebben voeders voor het mesten van beren, vleesrijke varkens en varkens met een hoge voeropname.

Structo voeders: ondersteunen van de darmgezondheid

PIA is bij varkens een groot probleem. Het kan zorgen voor sterfte, diarree, verhoogde voederconversie, lagere groei en een slechtere uniformiteit. Goede varkensvoeding speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van PIA. Lees hier wat van belang is om PIA te voorkomen.

Advies over varkensvoer?

Voor elke fase van uw varkens hebben wij passend varkensvoer. Wij voorzien u graag in voerbegeleiding en advies. Zo gaan we samen voor het beste resultaat. Wij beantwoorden graag uw vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

×

Hallo!

Neem contact op met een medewerker van de binnendienst via WhatsApp of stuur een mail naar: info@fuite.nl

× Hoe kan ik je helpen?